Historia

BEHRN HOTELL vilar på goda och fina traditioner. - Låt mig berätta om dem!

Våra rum

Hög standard och smakfull inredning kännetecknar hotellet. De 57 rummen är personligt och omsorgsfullt inredda och du hittar inte två rum som är lika.

Lobbyn

För våra gästers trygghet och service är receptionen bemannad dygnet runt.

Vinotek/Whiskeytek

Som enda hotell i Örebro är vi stolta över att ge våra gäster möjlighet att prova viner och whiskey i vårt Vinotek och Whiskeytek.

Relax och spa

Som gäst hos oss kan du koppla av i vår relaxavdelning. Här finns spabadkar och bastu för hotellets gäster.

Behrn Hotell 10 år

Det firades med en fest onsdagen den 8 januari

Miljö

Hotellet har tilldelats miljöutmärkelsen The Green Key. Utmärkelsen är ett bevis på Behrn Hotells arbete för att minskad miljöpåverkan och hållbart företagande. The Green Key ger dig som gäst möjlighet att välja ett boende som tar miljöhänsyn. Vi tar tacksamt emot dina synpunkter och idéer till förbättringar i vårt miljöarbete..

Paviljongen

På hotellets innergård hittar du vår glasade paviljong. Här kan du njuta av frukostbuffén under bar, men inglasad himmel. Vid vackert väder kan du även sitta ute och äta frukost och starta dagen i lugn och ro. Här kan ni fortsätta med er konferens eller ert affärsmöte.

Motion

För motion inomhus har vi ett löpband i vår relaxavdelning, fråga receptionen om ni önskar använda det. Vi samarbetar med Motionsform ett gym mitt i city på Köpmangatan 31. . Dagkort kan köpas direkt i receptionen till rabatterat pris.

Vägbeskrivning/Parkering

Behrn hotell är beläget mitt i Örebro, i ett ostört läge vid Stortorget.

Behrn Hotells TV-utbud

Vårt TV-utbud är SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Kanal 9, TV10, TV4+, SVT24, BBC World, Eurosport 2, TV4 Sport, Kunskapskanalen och Barnkanalen.

Stamgästkort

Hos oss är du som gäst det viktigaste. Därför belönar vi trogna gäster med tionde natten gratis. Fråga i receptionen efter ditt stamgästkort.