Beskrivning

Vi på Behrn Hotell arrangerar alla sorters bröllop – stora som små.
Hör gärna av dig till oss så kan vi diskutera hur vi kan skräddarsy just ditt bröllop. Vi hjälper dig med ditt bröllop och månar om helhetsupplevelsen. Vi är noga med att du ska känna dig trygg i hela genomförandet – från början till slut. Ditt bröllop är något som ska vara oförglömligt och tillsammans gör vi så att det blir precis som ni har tänkt er.

Bröllopsdagen är en tillställning som kräver en miljö med känsla av lugn, kvalité och flärd. Den kulinariska upplevelsen är lika viktig som den vackra inramningen.

Elin-paketet 3 095kr

Ni bor i en romantisk etagesvit med jacuzzi där blommor, mousserande vin, fruktfat med konfektyrer, morgonrock och levande ljus väntar på rummet. På morgonen stundar en härlig frukost från roomservice. Sviten nyttjar ni till kl 15.00 följande dag.

 

Selma-paketet 4 095kr

Ni bor i en romantisk etagesvit med jacuzzi där blommor, champagne, fruktfat med konfektyrer, ostbricka, morgonrock och levande ljus väntar på rummet. På morgonen stundar en härlig frukost från roomservice. Sviten nyttjar ni till klockan 15.00 följande dag. Morgonrockarna får ni naturligtvis behålla som ett minne. 

Erbjudandet gäller fredag eller lördag under hela året. Var god ange kod Elin eller Selma när du bokar.

Hjärtligt välkomna! 

Med reservation för ändringar.